• ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

                   

                                            Köszöntöm / köszöntelek a weboldalam  „Én történetem” oldalán.


 

     Megkísérlem eddigi  54 évem legutóbbi 4 évének történetét  elmesélni:

 

50 évesen a munkámban, és a társadalmi megbecsülés terén elértem mindazt, amire

nagyjából vágytam akkoriban: hosszú évek óta középvezető voltam egy hátrányos helyzetű emberekkel foglalkozó otthonban. Óraadó voltam a Kaposvári Egyetemen. Gyermekvédelmi szakértői munkákat kaptam. Pályázati projekteket koordináltam.

 

A magánszféra területén többé-kevésbé egyensúlyban voltam: 3 gyermekem mindegyike felnőtt addigra,  bár nem mindegyikük lett önálló, mégis azt mondhattam: sínen vannak. Büszke voltam és vagyok arra, hogy nem kis nehézségek árán egyedül felneveltem a gyermekeimet … egyedül, mert a férjem nagyon fiatalon meghalt sok-sok évvel ezelőtt.

 

A sok munka, a másodállások, a stressz, az ülőmunka,  az egészségtelen életmód miatt 50 évesen nagyon fáradtnak és betegnek éreztem magam. Nem volt erőm munka után semmihez, pedig igencsak szükség lett volna rám, hiszen 50 évesen nagymama lettem. Csodálatos, máig egyetlen unokám mellé kellett volna a teherbírás.

 

Azonban 50 éves koromra a  következő betegségek alakultak ki szépen sorban: kövérség ( 30 kg súlyfelesleggel ), magas vérzsír-szint, magas vérnyomás, rendellenes szívfrekvencia, asztma, allergia, zöldhályog ( magas szemnyomás), véna gyulladás a lábakon, állandó ínhüvelygyulladás a csuklókon, ciszták különböző szervekben, irritábilis bélszindróma, laktóz érzékenység, emésztési problémák.

Sorolni is rossz, nem hogy ezekkel élni!!! Azonban az életmódomon változtatni  nem tudtam, nem volt erőm, eszközöm hozzá.  Egy mókuskerékben talpaltam,  bár egyre lassabban forgott az a kerék…

 

Vallom, hogy az életben nincsenek véletlenek. A lehető legjobbkor egy  ismerősöm meghívott egy kávéra, amelybe egy fura nevű gombát kevertek. Tartottam tőle, hogy majd rossz íze lesz a gombától, de a kávé zseniális volt!!!                                                   

 

                                                                                                               

 

Majd küldött egy linket, hogy nézzem meg. Arról szólt, hogy a GANODERMA     ( magyarul pecsétviaszgomba ) gomba milyen hatással van a szervezetre. Bevallom, annyi jót írtak róla, hogy azt gondoltam, ez csupán marketing fogás … Újabb oldalakat kerestem, egész este az interneten kutakodtam, és a legkülönbözőbb, független forrásokból tájékozódtam.  Voltak nagyon korrekt tájékoztatások, de én leginkább a saját tapasztalásban hiszek. Szerettem volna kipróbálni, hiszen volt, mit változtatni rajtam !  Úgy gondoltam, nincs veszítenivalóm … eredetileg 3 hónapot adtam magamnak, hogy addig történnie kell valami pozitív változásnak.

 

Egyszerűen praktikai és anyagi megfontolásból törzsvásárlóvá váltam, és ezután magamnak vásároltam a gombás termékeket. Egy-két hónapig csak a kávét, kakaót és szójás italt ittam. Ezeket nagyon megkedveltem, a kávé erős, mégis selymes ízű, többféle változatot is kipróbáltam. Fontos volt számomra, hogy garantáltan bio-termékeket fogyasztottam, adalékok és színezékek nélkül.

 Nagyon hamar éreztem bizonyos változásokat.

Az életmódomon jelentősen nem tudtam változtatni, viszont a pecsétviaszgombától megváltozott az ízlésem, olyan dolgokat kezdtem szeretni, ami a szervezetem számára egészségesebb volt. Pl. a gyümölcsöt soha nem szerettem, ez után már mindennap ennem kellett, többször is  …  És olyan ételeket nem kívántam, ami számomra kedvezőtlen lett volna… Nem a tudatomat formáltam át, hanem a sejtjeim  változtak meg. Majd két hónap után kapszula és tabletta formájában is egyéb termékeket kezdtem el fogyasztani... Majd én kezdtem el fogyni, pedig semmi mást nem történt, csak többféle gombás terméket ettem.

Nagyon egyszerű a gomba működése és hatásmechanizmusa az emberi szervezetben, így érthető, hogy miért kezdődhetett el az optimális súly visszanyerése,  de ezt itt nem részletezném, inkább majd személyesen, ha tudunk találkozni.

Hihetetlen jól reagáltam a szerekre, és rohamosan egy csomó pozitív változás következett be: legelőször az asztmára kapott pipát hagyhattam el, a vérnyomásom és a pulzusom csökkent, a gyógyszeradagokat csökkenteni lehetett. A gyulladások eltűntek, a ciszta felszívódott. Az emésztési zavarok megszűntek. A laktóz érzékenység megmaradt, de kevésbé súlyos formában.

 

A testsúlyom csökkent…8 hónap alatt 16 kg-ot fogytam…

Szemmel láthatóan jobb volt a fizikai állapotom. A rendszeres fogyasztásnak volt egy nem várt „mellékhatás” is: mintha az idő nem olyan gyorsan múlott volna, mint előtte. Az arcom simább és élettel telibb, a bőröm rugalmasabb, a kisebb szarkalábak eltűntek, a hajam, körmöm egészségesebb lett,  mint korábban. Ismerősök, akik régebben láttak, azt mondták, hogy mintha fiatalodtam volna.

 

E változásról győződj meg magad is:

 

 

 

Vélhetően a hitelesség tette, mert rövid idő alatt a példámat látva több hasonló üzlettársam lett, akik többnyire a saját fogyasztásuk miatt váltak törzsvásárlóvá.  Azóta néhányan hálózatot építenek, néhányan terméket fogyasztanak.

Fél éven belül elértem az első igazgatói szintet, majd másfél év múlva a másodikat.

 

                                                

Több, mint 70 üzlettársam van. A saját és üzlettársaim fogyasztása passzív jövedelmet biztosít számomra jutalék formájában,  amit nem befolyásolt a gazdasági válság sem.

A sok munkám továbbra is megvan, de nagyon energikus vagyok, mindegyiket jól bírom. Sőt,  újabb  tevékenységek is beleférnek az életembe. Pl. legutóbb alapfokú körtáncoktató lettem, köszönhetően egyik aktív üzlettársamnak.  Az unokámra is marad erőm, jó kedvem, energiám.

 

Eltelt 4 év. Azt gondolom, hogy elég tapasztalat gyűlt össze, amit szívesen megosztanék új dolgokra nyitott emberekkel. Pontosabban olyan emberekkel találkoznék egy kávé / cappucino / kakaó / tea mellett, akik:

 

egészségesek akarnak lenni

sokáig fiatalok / fiatalosak szeretnének maradni

életüket tartalmasabbá szeretnék tenni

aktív, tevékeny életükhöz bio táplálék kiegészítőt keresnek

segíteni szeretnék a hozzájuk közelállókat

külföldön élő rokonaik, ismerőseik vannak

jól tudnak bármely európai nyelven beszélni

pozitív szemléletűek

 

Azt gondolom, hogy megtaláltam a segítés más formáját is. Hiszen alapvetően a segítés és , a tanítás ami iránt elhivatottságot érzek. A   DXN céggel való együtt munkálkodás során is ezt teszem.  

 

Kívánok számodra tartalmas életet, és kívánom, hogy mindig jókor légy jó helyen!

Amennyiben konkrét dolgokról szeretnél velem beszélgetni, akkor itt találod az elérhetőségeimet:

 

                                                                                              Üdvözlettel: Ida

 

    Kapcsolatfelvétel: mozesida@gmail.com

                                 20/4197727

                                 https://www.facebook.com/ernone.mozes

 

 

 

 

         

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on